•  

Plantenactie 2021 gaat zaterdag van start.

Al jaren gaan jeugdleden eventueel begeleid door ouders op woensdag voor Pasen langs de deur om plantjes te verkopen. Vanwege corona is het nu niet wenselijk om dat te doen. In plaats daarvan willen we dit jaar via voorverkoop de planten verkopen. Hiervoor zal het jeugdlid een intekenlijst krijgen. De opbrengst zal net zoals andere jaren besteed worden aan jeugdactiviteiten.

Met de intekenlijst gaat het jeugdlid vanaf zaterdag 13 maart t/m 21 maart in hun eigen omgeving bij familie, vrienden, etc plantjes verkopen. Het is niet de bedoeling om langs de deuren te gaan. Na voorverkoop doch uiterlijk dinsdag 23 maart dient het ontvangen geld per bank overgemaakt te worden naar rekeningnummer: NL90 RABO 0112 9036 22 tnv Sportclub Den Dungen onder vermelding van bondsnummer en het aantal verkochte plantjes.

Op woensdag 31 maart is er per team een tijdvak gereserveerd (info volgt later) waarbinnen de verkochte planten op de parkeerplaats opgehaald kunnen worden en bij de kopers afgeleverd kunnen worden.

We wensen jullie veel succes met de verkoop van de planten en heb je vragen neem dan contact op met Paul Schouten, Dennis Persoons, Jacqueline van de Westelaken of John van de Westelaken. Je kunt ook mailen naar activiteiten@scdendungen.nl.

Met sportieve groet
ActiviteitenCommissie Sportclub Den Dungen

Terug naar het overzicht