•  

Oud voorzitter voor altijd verbonden aan sportclub Den Dungen.

Vanwege Corona was het niet mogelijk om het eerder te doen maar afgelopen zondag konden leden van sportclub Den Dungen en Supportersclub RKVV Den Dungen eindelijk het cadeau aanbieden aan oud voorzitter Mari van Grinsven: De vernoeming van de tribune naar hem.

Na in eerdere jaren diverse andere werkzaamheden voor de club verricht te hebben, is Mari vanaf 2005 gedurende 15 jaar voorzitter geweest. Gedurende die periode heeft hij zich ingespannen om de organisatie te professionaliseren. Naast privatisering leidde Mari de club ook door fusie met DVC Den Dungen en Korfbalclub Flash heen. Vervolgens mocht hij als voorzitter van fusieclub “Sportclub Den Dungen” zich bezig houden met herinrichten van het nieuwe sportpark Jacobskamp.  Zijn kwaliteit als verbinder kwam hier goed van pas met als resultaat een prachtige vereniging, die respectvolle omgangsvormen kent, de zaakjes financieel op orde heeft en in sportief en maatschappelijk opzicht een voorbeeld wil zijn voor anderen.

Voorzitter Cees van Drunen verwoordde het als volgt ‘Er staat nu een gezonde verenging om trots op te zijn waar sporten in een veilige omgeving voorop staat’. De voorzitter van supportersclub Hans Heesakkers vulde aan ‘vanaf het eerste moment was het een prettige manier van samenwerking met Mari waarbij hij de sportiviteit en verbondenheid voorop stelde’.

De onthulling werd verricht door de kleinkinderen van Mari en Ellie van Grinsven waarna het bord met daarop de foto van Mari en de tekst ‘Mari van Grinsven Tribune’ voor iedereen zichtbaar werd.

Oud-voorzitter reageert enthousiast en dankbaar op de ‘Mari van Grinsven Tribune’:
‘Een zeer te waarderen gezamenlijk cadeau van SC Den Dungen en de Supportersvereniging. Op deze manier je naam verbonden zien worden aan SC Den Dungen geeft voldoening! Laten we hopen dat de Mari van Grinsven Tribune symbool staat voor de goede onderlinge verhoudingen tussen leden, supporters, vrijwilligers en sponsoren en bijdraagt aan vele sportieve en gezellige ontmoetingen op het sportcomplex Jacobskamp’. 

Foto: Mari en Ellie van Grinsven poseren bij het bord ’Mari van Grinsven Tribune’

Terug naar het overzicht