•  

Pupillenweekend 2022

Beste voetbalvrienden,

Afgelopen weken zijn de inschrijvingen voor het pupillenkamp geweest.  In het totaal hebben we inmiddels al ruim 100 aanmeldingen ontvangen.  Als organisatie zijn wij blij dat voor dit unieke evenement al weer zoveel kinderen en leiders ingeschreven hebben. Het beloofd dan ook weer een fantastisch kamp te worden op een prachtige locatie. 

Om degene die het vergeten zijn, of om degene die nog twijfelen de kans te geven alsnog in te schrijven hebben we besloten de inschrijftermijn te verlengen tot en met zondag 29 mei 2022.

En wat is er nou leuker dan een weekend lang met al je voetbalvrienden te ravotten, te spelen en te feesten. Een ervaring die je nooit meer vergeet!!!.

Dus ben je een MO15, JO13, JO11, JO10, JO9, JO8, of JO7/Mini pupil en wil je dit unieke evenement eigenlijk niet missen schroom niet en lever het inschrijfformulier uiterlijk zondag 29 mei in op het sportpark bij de beheerder (doordeweeks) of bij de de weekenddienst (in het weekend) op het sportpark. Mocht dit niet lukken dan kan je het ook mailen naar paul@scdendungen.nl.

Je kunt ook het inschrijfformulier hier downloaden. Vul het in en stuur het naar paul@scdendungen.nl.

We gaan dit jaar naar groepsaccommodatie “Ons Thuis” in Ommel en wel van vrijdag 24 juni tot en met zondag 26 juni 2022.

Met vriendelijke groet,

COMMISSIE PUPILLENWEEKEND 2022

Terug naar het overzicht