•

Den Dungen JO15-2

za 3 nov: Den Dungen JO15-2 - Zwaluw VFC JO15-6 (9 - 0)

Den Dungen laat niks heel van Zwaluw JO15-6!

Op deze mooie zonnige zaterdag in November stond de thuiswedstrijd tegen Zwaluw uit Vught op het programma. Kijkend naar het doelsaldo van de tegenstanders (6 voor, 60 tegen) waren wij toch wel een keer de favoriet om er van door te gaan met de 3 punten.
Vandaag had dan ook iedereen er zin in, gezien het feit dat we de beschikking hadden over 16 fitte spelers. Normaal gesproken zijn dat er 17, helaas is Mathijs ziek & kan hij dus niet in actie komen. Mathijs, namens het hele team: beterschap & dat je snel weer op het veld mag staan!

Terug naar de wedstrijd, die was echter al na een kwartier beslist doordat er al een 3-0 tussenstand in het voordeel van ons op het scorebord stond. Hierna bleef Den Dungen voetballen en scoorde het nog 3 keer tot aan de rust.
In de rust verteld dat we toch moesten blijven voetballen ondanks dat het zo makkelijk ging.

De jongens wisselden in de 2e helft mooi voetbal af met voor eigen succes gaan waardoor we uiteindelijk nog maar 3 keer scoorden. 9-0 als einduitslag! Dit is aan de ene kant jammer omdat we vandaag een veel hogere uitslag hadden kunnen neerzetten maar als we kijken naar hoe er af en toe lekker getikt is zijn wij toch tevreden & blij met de 3 punten!

Doelpuntenmakers vandaag:
Mees, Daan H, Daan V, Guus, Sven, Mark, Diego, Milan, Dries.. 9 goals, 9 verschillende doelpuntenmakers! Super dat we niet van 1 man afhankelijk zijn.

Blijf de komende weken zo voetballen, gezien de tegenstanders moeten de punten dan zeker komen!

za 6 apr 13.15u Den Dungen JO15-2 - Prinses Irene JO15-2JM
za 13 apr 12.15u RKSV Nuenen JO15-3 - Den Dungen JO15-2

0386 Onder 15 Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase)