•

Den Dungen JO15-2

za 28 sep: Den Dungen JO15-2 - Audacia JO15-2 (2 - 4)

Met Bo weer op het veld en ook met Matthijs in de gelederen begonnen we goed aan deze 2e competitiewedstrijd. Na ruim een kwartier stoomde Matthijs door vanaf het middenveld en liet de keeper kansloos: 1-0. Lang konden we echt er niet genieten van deze voorsprong want binnen 5 minuten maakte Audacia enigszins gelukkig 1-1. Lucas kreeg nog voor rust een grote kans op 2-1, maar had jammer genoeg geen geluk in de afwerking.

Na rust werden 5 slechte minuten ons fataal. Audacia profiteerde 2x van slecht verdedigen aan Dungense kant en het stond 1-3. Een prima steekpassje van Sem op Lucas betekende de aansluitingstreffer want Lucas rondde ditmaal prima af en het betekende 2-3. We willen graag doordrukken en gelijk maken, maar de overtuiging ontbrak. Het same spel was niet goed genoeg, teveel balverlies en te weinig druk naar voren. Achterin kwamen we een paar keer goed weg, maar 10 minuten voor tijd scoorde Audacia toch de verdiende 2-4, tevens eindstand.

Er had vandaag meer ingezeten tegen een gelijkwaardige tegenstander, maar helaas waren we zelf gewoon niet goed genoeg. Jammer, want 3 punten had zeker gekund. Volgende keer hopelijk meer succes!

za 20 apr 13.15u Den Dungen JO15-2 - RKDVC JO15-6
za 11 mei 13.15u Den Dungen JO15-2 - RPC JO15-3

0386 Onder 15 Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase)