•

Den Dungen JO15-2

za 5 okt: Helvoirt JO15-2 - Den Dungen JO15-2 (4 - 1)

Voor de in grote getalen opgekomen supportersschare was het duidelijk, deze nederlaag was niet alleen geflatteerd maar ook totaal onnodig. Zelden een wedstrijd gezien waarin zoveel kansen werden gemist en waarin de tegenstander wel dodelijk effectief was. Na een redelijke start van Dungense kant was het na een klein kwartier Helvoirt dat voor de eerste keer opdook voor het doel van Adam en prompt werd het 1-0 voor de thuisploeg. Hierna kreeg Niklas een grote kans na een prima pass van Sem, maar helaas geen Dungense treffer. Even later kwam Helvoirt voor de 2e keer in de 16 van DD en ja hoor, 2-0. Onze boys gaven niet op en Timo schoot op goal, maar de Helvoirtse keeper redde fraai. Timo scoorde even later wel na een assist van Kriek, maar helaas werd de goal afgekeurd vanwege vermeend buitenspel. Ook Max Kamp kreeg nog een grote kans, maar ook hij stuitte op de keeper.

Zo stond het bij rust dus 2-0 voor Helvoirt, maar was Den Dungen de bovenliggende partij. Ook het begin van de tweede helft was voor de Groen-Witten met een kans voor Sem en een vrije trap van Jur, maar helaas weer geen doelpunten. Helvoirt dacht, als jullie niet scoren dan doen wij wel voor hoe het moet en dus werd het 3-0. Toch kwam er nog een Dungense goal. Vanaf de linkerkant werd een prima aanval opgezet, Kriek gaf de bal mee aan Sem die de opstormende Timo op maat de bal meegaf en Timo rondde fraai af: 3-1. De hoop op een resultaat werd hiermee levend gehouden en onze boys wilden nog 1 keer alles op alles zetten maar helaas was het Helvoirt dat profiteerde van de ruimte achterin en zo werd het in de slotfase toch nog 4-1.

Jammer deze nederlaag, we waren zeker niet minder maar waren niet effectief genoeg in de afwerking en bovendien gaven we de meeste tegengoals wel heel gemakkelijk weg. Aan de support kan het niet liggen, want het uitvak was vandaag weer goed gevuld. Goed trainen de komende weken dan moet het na de herfstvakantie toch een keer lukken om punten te gaan pakken.

za 20 apr 13.15u Den Dungen JO15-2 - RKDVC JO15-6
za 11 mei 13.15u Den Dungen JO15-2 - RPC JO15-3

0386 Onder 15 Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase)