•

Den Dungen JO15-2

za 30 nov: OJC ROSMALEN JO15-8 - Den Dungen JO15-2 (7 - 2)

Soms is het best moeilijk om een verslag te schrijven van een wedstrijd wanneer deze is verlopen zoals het duel van afgelopen zaterdag. Een half uur lang was het redelijk met de gebroeders van der Heijden van JO13-1 die verdienstelijk meespeelden maar wat er daarna te zien was.... Laat ik het er op houden dat het niet al te best was. Afspraken werden niet nagekomen, we kwamen steeds te laat of niet in het duel en iedere keer stond er weer een tegenstander vrij. OJC kwam nog voor rust op 2-0 voordat Dirk het laatste tikje gaf na een goede actie van Mathijs.

In de tweede helft lieten we het helemaal lopen. OJC liep kinderlijk eenvoudig binnen 10 minuten uit naar 5-1 en de wedstrijd was gespeeld. Mathijs scoorde nog knap 5-2, maar OJC had het laatste woord en met 2 goals werd de eindstand bepaald op 7-2. A.s. zaterdag krijgen onze jongens de kans op revanche, Maliskamp komt als hekkensluiter bij ons op bezoek en dan staat de rode lantaarn op het spel. Ofwel er moet dan gewonnen worden om niet af te zakken naar de onderste plek op de standenlijst. Hopelijk is iedereen zaterdag bij de les!

za 20 apr 13.15u Den Dungen JO15-2 - RKDVC JO15-6
za 11 mei 13.15u Den Dungen JO15-2 - RPC JO15-3

0386 Onder 15 Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase)