•

Den Dungen JO15-2

za 1 feb: Blauw Geel'38/JUMBO JO15-7 - Den Dungen JO15-2 (1 - 6)

De winterstop zit er gelukkig weer op. De afgelopen weken is er weer volop getraind en met 2 nuttige (maar helaas wel verloren) vriendschappelijke wedstrijden hebben de boys weer ritme opgedaan. Op de transfermarkt is heel lang gespeurd naar een topspeler en die zoektocht is succesvol afgesloten want Lieuwe is de Dungense gelederen komen versterken.
Vandaag dus de start van de nieuwe competitie, uit tegen Blauw Geel. Vanaf het eerste fluitsignaal een soepel combinerend Den Dungen dat al snel op 0-1 kwam door een benutte vrije trap van Matthijs. Daarna kans op kans om de score uit te breiden maar helaas stond het vizier niet op scherp. Blauw Geel greep de eerste kans meteen aan en zo werd het volkomen onverwacht 1-1.
Hierdoor werden de Groen-Witten weer wakker en het was Matthijs die zijn tweede vrije trap van de dag ook weer binnen schoot, 1-2 dus en nog voor rust werd de score verder uitgebreid. Jur werd in de 16 neergelegd en de toegekende penalty werd feilloos benut door Kriek. Met een assist van Kriek en Matthijs z’n derde treffer gingen we met een 1-4 voorsprong rusten.
Na rust was het allemaal wat minder, er werd bij vlagen aardig gecombineerd maar af en toe was het ook slordig. In de problemen kwamen we niet echt doordat de verdediging attent en scherp bleef. Sem scoorde met een fraai afstandsschot 1-5 en Lieuwe bekroonde een sterke wedstrijd met een mooie goal waardoor de eindstand op 1-6 werd bepaald.
Al met al een goede start van de competitie, alle supporters bedankt voor de steun en tot zaterdag. Dan thuis tegen OJC Rosmalen.

za 11 mei 13.15u Den Dungen JO15-2 - RPC JO15-3
za 18 mei 13.00u SV BLC JO15-3 - Den Dungen JO15-2

0386 Onder 15 Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase)