•

Den Dungen JO17-1

za 20 okt: Den Dungen JO17-1 - Oss'20 JO17-1 (4-1)

Vandaag stond er een oefenwedstrijd op het programma, tegenstander eersteklasser Oss'20.
Oss'20 had net als Den Dungen ook twee overwinningen geboekt in de competitie en op voorhand leek het een gelijkwaardige wedstrijd te gaan worden, maar in de praktijk was dit op het veld niet terug te zien.
Na enkele minuten kwam Den Dungen al op voorsprong na een goal van Jasper Mol door een mooie assist van Martijn 1-0. Na een kleine 15 minuten in de eerste helft begon Oss meer druk naar voren te zetten waardoor Den Dungen het lastiger kreeg. Door onrust aan de bal en onzorgvuldigheden in het spel hielpen we Oss nog verder in het zadel. Regelmatig werd de noodrem gehanteerd en uit één van die vrije trappen kwam de 1-1 ook op het scorebord. De bal vloog na een mooie trap in de verre winkelhaak.
Den Dungen pakte de laatste 15 minuten de draad weer op wat resulteerde in de 2-1 door een goal van Raoul. De derde goal werd gemaakt door Jasper op ten Noord op aangeven van Tijn en zo gingen we comfortabel de rust in met een 3-1 voorsprong.

Na rust kwamen Niek, Rowan en Mathijs in het veld. Amper 5 minuten na het begin van de tweede helft scoorde den Dungen wederom, weer kwam Martijn goed op en hij leverde de assist voor de 4-1, deze werd gemaakt door Rowan.
De wedstrijd leverde geen verder gevaar meer op voor Den Dungen en zo wisten we na een degelijke wedstrijd met 4-1 te winnen.

za 11 mei 14.45u Emplina JO17-3 - Den Dungen JO17-1
za 18 mei 15.15u Den Dungen JO17-1 - SC 't Zand JO17-4

0382 Onder 17 Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase)