•

Den Dungen JO19-1

za 7 okt: Den Dungen JO19-1 - BVV/Timmermans Infra JO19-1 (7 - 2)

DEN DUNGEN TOONT ZIJN KWALITEITEN TEGEN BVV MET 7-KLAPPER

De2e wedstrijd voor de competitie was een feit, en dat tegen de Bosche Voetbal Vereniging(BVV). Wegens uiteenlopende redenen konden Stijn, Bob en Kevin vandaag helaas van het wedstrijd formulier gehaald worden waardoor we de B1 hebben moeten raadplegen voor een extra versterking.

In het begin in super spelend Den Dungen wat positioneel bijna foutloos speelt en met name in de omschakeling naar balverlies erg scherp is. BVV komt er niet aan te pas en vanavond minuut 1 was het wachten op de openingstreffer. Deze valt uiteindelijk na 6 minuten uit een directe vrije trap van Stijn, waar iedereen dacht dat die jongen alleen maar op de paal kon schieten...
Nog geen minuut later komt de 2-0 al op het scorebord(als Stijn Smits weet hoe het kastje werkt...) via een schitterende goal van Bryjan, na een snelle combinatie met Tom schiet Bryjan de bal prachtig achter de bosche doelman. Den Dungen is gretig en gaat door, binnen 25 minuten vallen de 3-0 en de 4-0 via Tom en Jens. Daarna wordt het spel wat minder en gaat het tempo wat omlaag, net voor rust maakt BVV de 4-1. Hierin moeten we scherper zijn en meer bezig zijn met de tegenstander, dus bijvoorbeeld welk been hij is. Na de rust begint Den Dungen weer scherp en creeert het kansen. Na 10 minuten valt dan ook de 5-1 na een fout van de doelman. Den Dungen blijft prima spelen en de meeste spelers van BVV vonden het na 'n uurtje wel mooi geweest. Na 75 minuten maakt Tom zijn volgende treffer uit een directe vrij trap, met het nodige geluk. Het slotakkoord van dungense zijde is voor de versterking van de B1. Teun, over zijn bijnaam zijn we nog steeds bezig, maakt na goed voorbereidend werk van Matthijs een mooie goal. 3 minuten later komt die zelfde Teun in buitenspelpositie voor de goal en rondt deze kans af met een schitterende stift(hele vieze), helaas stond de grensrechter deze goal in de weg. Uiteindelijk maakt BVV de 7-2 waar overduidelijk een overtreding op Ben aan vooraf was gegaan.

Prima overwinning mannen waarbij we met name de 1e 25 minuten oogstrelend voetbal hebben laten zien. Probeer de kleine fouten eruit te halen en daarin te groeien als team. We hebben vandaag in ieder geval laten zien dat we op de goede weg zijn! Teun van Boxtel bedankt voor het meedoen en mooi dat je daarin jezelf ook nog eens kunt belonen met een doelpunt! Klasse!

za 6 apr 15.00u UDI'19/CSU JO19-2 - Den Dungen JO19-1
za 13 apr 15.15u Den Dungen JO19-1 - DSC JO19-1