•

Den Dungen JO19-1

za 14 okt: Haarsteeg JO19-1 - Den Dungen JO19-1 (1 - 3)

DEN DUNGEN PAKT KOPPOSITIE NA DEGELIJKE OVERWINNING OP HAARSTEEG!

Vandaag een wedstrijd tegen Haarsteeg wat koploper was met 7 punten uit 3 wedstrijden, vooraf was al bekend dat Den Dungen bij winst die koppositie over zou nemen.

Net als vorige week gaan de jongens flitsend van start wat kansen op levert. In de eerste 20 minuten raakt Den Dungen 4x paal of lat. Helaas geen doelpunten dus. Dat doelpunt valt uiteindelijk wel na een schitterende aanval waarbij Jens de bal binnenkopt na een puntgave voorzet van Bob. Den Dungen gaat door en op zoek naar een volgende treffer die er nog voor de rust ook komt via Jens die de bal met links prima de hoek in schuift.

direct na de rust begint Den Dungen slap en slordig, hierdoor komt Haarsteeg op 1-2 door een makkelijk gegeven strafschop. De manier waarop wij de 2e helft beginnen kan en mag niet mannen, niet voor een elftal met zoveel kwaliteit. Uiteindelijk wordt het goed opgepakt en maakt Tom de 1-3 en wordt de wedstrijd in een gezapig tempo afgewerkt waardoor er weinig spannende dingen meer gebeuren voor beide doelen.

Goeie overwinning met bij momenten ook nog goed voetbal. Verder blijft kansen benutten nog een probleem aangezien ik vindt dat we ook vandaag minimaal 5 keer moeten scoren. Volgende week gaan de heren op bezoek bij RKDVC in Drunen!

za 11 mei 15.45u FC Engelen JO19-2 - Den Dungen JO19-1
za 18 mei 15.15u Den Dungen JO19-1 - BMC JO19-1