•

Den Dungen JO19-1

za 25 nov: Den Dungen JO19-1 - DSC JO19-1 (4 - 2)

DEN DUNGEN WINT IN MATIG POTJE

De 8e wedstrijd van t seizoen komt DSC uit kerkdriel op bezoek op het eigen sportpark. Den Dungen begint rustig aan de wedstrijd en heeft de organisatie prima staan. DSC voetbalt prima mee en blijkt toch best een leuk elftal te hebben. Den Dungen gaat geduldig op zoek naar kansen en deze komen er in de loop van de 1e helft. Uiteindelijk stuurt Jens , Tom op de keeper af en die rond beheerst af. Tegen het einde van de 1e helft wordt Den Dungen slordiger en maakt het zichzelf onnodig moeilijk door slordige passing en aannames. DSC profiteert hiervan en komt op schitterende wijze op 1-1. In de tussentijd heeft Matthijs zijn recht op eventuele kinderbijslag verloren door een zeer ongelukkig en pijnlijk moment. Uiteindelijk komt Den Dungen nog op 2-1 door een heel erg makkelijk gegeven strafschop, die Tom prima in de hoek schiet. 1 minuut later wordt het zelfs ook nog 3-1 na een schitterende aanval is het Matthijs die het overzicht bewaard en Jens een niet te missen kans biedt. Extra hoogtepuntje uit de 1e helft; Jelle maakt een aanval van DSC op Ibrahimovic achtige wijze onschadelijk door zn been bijna in zn nek te leggen.

In de 2e helft is bij vele het gevoel al dat het niet meer mis kon gaan. Ook Kerkdriel had een beetje het gevoel dat het gespeeld was en de wedstrijd ging rustig verder. Kerkdriel komt nog op 3-2 na een wederom fantastische goal, de bal wordt vanaf 20 meter prachtig in de rechter bovenhoek geschoten. Ook nu is er geen paniek en nog steeds was er niets aan de hand. 1 minuut na de 3-2 krijgt Den Dungen weer een strafschop( dit keer een terechte). Die wederom weer benut wordt door Tom. De wedstrijd gaat rustig verder zonder bijzonderheden en zo wint Den Dungen met 4-2.

Een ' verplicht' potje leek het een beetje op. Probeer er voor te zorgen dat je ook nu scherp blijft, een aantal verkeerde passes heeft Kerkdriel de kans geboden om in de wedstrijd te komen. Probeer daarin de tegenstander geen moment het idee te geven dat er wellicht een kans bestaat op een puntje.

za 6 apr 15.00u UDI'19/CSU JO19-2 - Den Dungen JO19-1
za 13 apr 15.15u Den Dungen JO19-1 - DSC JO19-1