•  

Den Dungen JO19-2

za 16 nov: OJC ROSMALEN JO19-5 - Den Dungen JO19-2 (4 - 1)

Zaterdag 16 november, een mooie namiddag in Rosmalen. OJC en Den Dungen treffen elkaar op een afgelegen grasveld bij een fris weertje. De nummer 5 neemt het op tegen de nummer 7. Bij de aanvang van de wedstrijd was duidelijk dat er een ware underdog positie was voor Den Dungen aangezien zij ondanks hun wekenlang goed spel weinig goals hebben gemaakt in tegenstelling tot OJC wat een aanzienlijk beter doelsaldo heeft dan Den Dungen (+13 tegen -7). De vraag was natuurlijk of Den Dungen deze negatief spiraal kon ombuigen naar een positief resultaat.
*fluitsignaal*
We zijn begonnen en OJC raast de eerst 10 minuten het veld over maar zonder resultaat. Den Dungen staat als een huis ondanks de geringe inzetbare selectie. Na deze mislukte poging van OJC om Den Dungen al vroeg op achterstand te zetten is Den Dungen veel aan de bal met de nodige kansen die voortkomen uit dat balbezit. Helaas slaagt ook Den Dungen er niet in om de score open te breken. Vlak voor rust krijg OJC een uitbraak waaruit een toch dubieuze goal valt.
*fluitsignaal*
Rust: even opladen, tactisch wisselen en bijpraten.
*fluitsignaal*
Chris komt er in voor Pim die toch last kreeg. Nu speelt Den Dungen toch niet slecht maar er moet iets gebeuren om toch punten te pakken waar erg naar gesnakt wordt. Na wederom een tactische verzetting speelt Den Dungen nu 1 op 1 achterin en gaat meer aanvallen, mét resultaat er komt meer gevaar en met een goal als gevolg. 1-2! Er is weer aansluiting met weer nieuwe energie en moed als gevolg. Den Dungen krijgt kans op kans maar verzuimd te scoren. Ondertussen komt OJC er een paar keer gevaarlijk uit via een counter maar een goal als gevolg. Den Dungen weer ongelukkig op achterstand. Hierna komen de counters steeds vaker en gevaarlijker waarvan er ook nog een aantal resulteren in een goal.
*fluitsignaal*
Eindstand: 4-1. Deze eindstand geeft toch een tamelijk vertekent beeld van de wedstrijd.
Volgende week weer knallen mannen!
Thuis tegen Nivo Sparta. De nummer 10 tegen Den Dungen de nummer 9. Een kraker dus.
Bijzijn is meemaken!

Tot volgende week,


Programma

Uitslagen

za 23 mei Afgelast SBC JO19-2 - Den Dungen JO19-2
za 16 mei Afgelast Den Dungen JO19-2 - FC Drunen JO19-1
za 9 mei Afgelast Den Dungen JO19-2 - Hedel JO19-1
za 18 apr 15.00u EVVC JO19-2 - Den Dungen JO19-2
za 4 apr Afgelast Den Dungen JO19-2 - Margriet JO19-3

Stand

0225 Onder 19 competitie (najaar)

Stand

Onder 19 beker poule

Stand

0227 Onder 19 competitie (voorjaar)


Trainingstijden

  • ma 20.00u-21.30u KL 5 HV
  • do: 18.30- 19.50 uur KL 2 HV

Leiding

  • Jan Ondersteijn
  • Daryl Broeren
  • Willem Voets

Sponsor

L&L Afbouw