•

Den Dungen JO11-1

za 16 sep: SV BLC JO11-1 - Den Dungen JO11-1 (1 - 5)

Vandaag de derde wedstrijd in de beker-poule. Een gelijkspel zou genoeg zijn om door te gaan naar de volgende ronde. BLC staat ook bij ons in de competitie, dus het was ook een mooie test. Hoewel BLC fysiek sterker was dan wij konden we vanaf de eerste minuut druk zetten en speelde de hele wedstrijd zich af op de helft van BLC. We speelden goed over en werkten erg hard als team. Uit een corner van Lo kopte Nik de 0-1 binnen. De enige keer dat BLC op onze helft kwam scoorden zij de gelijkmaker. In de tweede helft pakten we de draad weer op en werden beloond voor ons goede spel en inzet. Via goals van Dirk (2x), Lorenza (wat een pegel!), en Nik werd het een verdiende 1-5 overwinning. Top gedaan, team!

za 11 mei 09.45u BMC JO11-1 - Den Dungen JO11-1
za 18 mei 08.30u Den Dungen JO11-1 - SV BLC JO11-1