•

Den Dungen JO11-1

za 30 sep: BVV/Timmermans Infra JO11-1 - Den Dungen JO11-1 (2 - 3)

BVV uit, je weet nooit wat er gaat gebeuren. We begonnen goed aan de wedstrijd, zetten goed druk en Roemer maakte de verdiende 0-1. Op het middenveld strooide Yannick met goede passes richting Lo en Nik. Jammer genoeg kreeg Nik een vervelende schop achter op zijn enkels en moest een tijdje langs de kant zitten. Naderhand heeft hij nog wel meegedaan, maar hij kwam de hele wedstrijd niet meer lekker in zijn acties. Via een mooie aanval maakte Lorenza de 0-2. Niet veel later een schitterend afstandsschot van Yannick en het was 0-3. Vlak voor rust scoorde BVV de 1-3. In de tweede helft was het de kunst om niet met de bal te gaan lopen, geen acties te maken en rustig inzakken. BVV maakte de 2-3, maar we bleven goed strijden. Einde wedstrijd, tenminste dat dachten we. In de kleedkamer kregen we te horen dat we naar de bestuurskamer moesten komen. Bij BVV vond men (de supporters) dat er te kort was gespeeld en de wedstrijd bleek gestaakt te zijn. In een bestuurskamer, waar de ouders van de tegenstander het hoogste woord hadden, werden we het er toch over eens dat de wedstrijd gewoon was afgelopen, met hulp van de sportieve leiders van het BVV team. BVV uit, je weet nooit wat er gaat gebeuren, maar deze keer hebben we gewonnen! (nog even afwachten welke stand wordt doorgegeven aan de KNVB)

za 6 apr 08.45u Blauw Geel'38/JUMBO JO11-3 - Den Dungen JO11-1
za 13 apr 08.30u Den Dungen JO11-1 - Zwaluw VFC JO11-2
za 20 apr 09.15u Avanti'31 JO11-1 - Den Dungen JO11-1