•

Den Dungen JO11-1

za 7 okt: SV BLC JO11-1 - Den Dungen JO11-1 (1 - 4)

Wederom naar den Bosch vandaag. Net zoals in de beker is BLC E1 de tegenstander. Drie weken geleden wonnen we hier met 1-5. Er werd vandaag wel op gras gespeeld, wat voor sommigen van ons een redelijk unieke gebeurtenis was. De eerste helft speelden we niet goed, elk duel ging verloren, de ruimte tussen aanval en verdediging is veel te groot, de ballen worden ook slecht ingespeeld en er wordt niet goed vrijgelopen. Het kan alleen maar beter gaan in de tweede helft. Toch scoorde Nik in de eerste helft via een counter de 0-1, maar BLC maakte voor rust de 1-1. In de rust hebben we rustig samen gezeten om te kijken wat er nou mis ging in de eerste helft. Gelukkig ging het de tweede helft beter. Met name Ruud die nu op het middenveld ging spelen nam het team mee op sleeptouw. Ook hield Willem onze keeper er weer onmogelijke ballen uit. We scoorden de 1-2 (Nik), 1-3 (vrije trap Roemer) en 1-4 (eigen goal na schot van Ruud). Een mooie uitslag, maar op basis van de hele wedstrijd een beetje meer dan waar we recht op hadden.

za 6 apr 08.45u Blauw Geel'38/JUMBO JO11-3 - Den Dungen JO11-1
za 13 apr 08.30u Den Dungen JO11-1 - Zwaluw VFC JO11-2
za 20 apr 09.15u Avanti'31 JO11-1 - Den Dungen JO11-1