•  

Den Dungen JO11-2

za 22 apr: Den Dungen JO11-2 - OJC ROSMALEN JO11-5 (2-5)

Vandaag spelen we thuis de inhaalwedstrijd tegen OJC. We starten met Jur, Bo en Jens in de verdediging, Sem, Milan en Lucas in de voorhoede en Nik, Timo en Koen als wissel. Willem bij de goal en Richard mag voor scheidsrechter spelen.

OJC trapt af. Zowel Den Dungen als OJC starten fel maar er zijn nog niet direct kansen. Maar als de aandacht bij Den Dungen even verslapt weet OJC te scoren met een één tweetje, 0-1. Willem gooit de bal in de richting van Jur maar OJC heeft de bal iets eerder te pakken, schiet op goal en gelukkig weet Willem de bal de stoppen. Daarna is het steeds OJC die de goal van Den Dungen weet te bereiken, wel vier keer is er een kans om te scoren maar of Willem heeft de bal te pakken of de bal gaat op de lat of naast de goal. Dan volgt er een corner voor OJC, Willem weert de bal, OJC schiet nog eens en scoort, 0-2. Daarna wederom kans voor OJC, Jur trapt de bal weg en er volgt een corner en Den Dungen weet de bal weg te werken. Dan Den Dungen aan de bal, Nik komt vrij probeert te scoren, bal komt terug en Milan schiet hem alsnog de goal in, 1-2. Dan volgt er nog een corner voor OJC en Willem heeft de bal weer op tijd te pakken. Een kans voor Den Dungen maar helaas gaat de bal over de goal. OJC komt dan meteen weer terug en er volgt weer een corner, ook deze heeft Willem weer te pakken en dan is het rust.

Ramon geeft de jongens nog enkele instructies en na een korte pauze gaan we weer verder. De tweede helft starten we met Lucas, Milan en Sem in de voorhoede en Jens, Bo en Jur in de verdediging, Willem bij de goal en Koen, Timo en Nik als wissel. Den Dungen trapt af maar komt er bij OJC maar niet doorheen. OJC is sneller met overspelen en heeft hierdoor meer kans om te kunnen scoren. Wel zes keer krijgen ze de gelegenheid om te scoren maar gelukkig hebben we Willem die de bal uit de goal weet te houden. Den Dungen weet er drie kansen uit te halen maar helaas geen score. Maar dan komt OJC weer vrij en scoort, 1-3. En vrij snel hierna komt OJC weer vrij, Willem komt uit de goal en OJC schiet net buiten het bereik van Willem de bal in de goal, 1-4. Hierna volgen nog twee kansen voor OJC maar geen score. Dan een mooie actie van Nik en hij scoort, 2-4. En in de laatste minuten wordt de bal over en weer getrapt bij de goal van Den Dungen en uiteindelijk gaat de bal alsnog het net in, 2-5. Kort daarna volgt het fluitsignaal en is de wedstrijd ten einde.


Programma

Uitslagen

za 16 jun 13.00u SVSSS Toernooi - Den Dungen JO11-2
wo 30 mei 18.30u Den Dungen JO11-2 - OJC ROSMALEN JO11-7 7 - 1
za 26 mei 08.30u FC Engelen JO11-5 - Den Dungen JO11-2 2 - 6
za 19 mei 08.45u Den Dungen JO11-2 - Zwaluw VFC JO11-8 10 - 1
za 12 mei 08.45u Den Dungen JO11-2 - OJC ROSMALEN JO11-6 8 - 2

Stand

Onder 11 beker poule

Stand

0265 Onder 11 competitie (najaar)

Stand

0267 Onder 11 competitie (voorjaar)


Trainingstijden

  • ma 17.45u-18.45u
  • wo 17.45u-18.45u

Leiding

  • Heino Groenendaal
  • Marwin Franje
  • Willem Leijten
  • Erik Schuurmans

Sponsor

Vissers & Vissers Accountancy