•

Den Dungen JO13-1

za 25 nov: Den Dungen JO13-1 - TGG JO13-1 (0 - 14)

Klein Duimpje tegen de Grote Reus, zo is de wedstrijd het beste samen te vatten. De spelers van TGG waren niet alleen minimaal 2 koppen groter, ze waren in alle facetten veel en veel beter. Niet gek als er 4 dispensatiespelers in staan en de meesten 2 jaar ouder zijn dan de jongens van ons. Eigenlijk een schande dat de KNVB dit toestaat, maar goed. De wedstrijd moest gespeeld worden en al vanaf het begin kwamen we in wurggreep te zitten bij TGG waar we eigenlijk niet meer onderuit kwamen. Binnen 5 minuten was het 0-2 en hoewel we het daarna even aardig tegen hielden liep TGG in het tweede gedeelte van de eerste helft simpel uit naar 0-6. Alleen Thomas kon hier namens Den Dungen iets tegenover zetten maar zijn schot werd door de keeper van TGG gepakt.

Na rust ging TGG vrolijk door met het maken van goals, de teller stopte uiteindelijk bij 0-14. Dat de schade niet nog groter werd was te danken aan de werklust van onze jongens die de kopjes niet lieten hangen en aan Thom die met een aantal fraaie reddingen Man of the Match werd (zonder anderen tekort te doen). Jongens, snel vergeten deze pot, hier was niet tegen te voetballen. De komende 2 wedstrijden tegen OJC en Hilvaria zijn belangrijker, kijken of we dan nog puntjes kunnen sprokkelen.