•

Den Dungen JO13-1

za 19 mei: Den Dungen JO13-1 - RKTVC JO13-1 (6 - 1)

Het eerste kwartier van vandaag was misschien wel het beste voetbal van onze jongens van dit seizoen te zien. Met flitsende combinaties, mooie 1-2tjes en splijtende dieptepasses werd RKTVC helemaal zoek gespeeld en al snel kwamen de eerste kansen voor Ayoub en Raf. Na 5 minuten kwamen we verdiend op 1-0 toen Thomas de diepte werd ingestuurd, zijn voorzet werd met overtuiging door de spits van vandaag Milan ingeschoten. Even later een corner van Raf die werd ingekopt door Ayoub: 2-0, Meteen daarna een geweldige bal van Raf op de wegsprintende Thomas die geen moeite had om de 3-0 te scoren.

Na deze spectaculaire openingsfase kroop RKTVC wat uit de schulp en de eerste kans voor hun betekende meteen een doelpunt waardoor de stand op 3-1 kwam. Vervolgens kwam er meer evenwicht in de wedstrijd al bleven wij dreigender en waren we beter dan de tegenstander die in het begin van de tweede helft wel flink begon aan te dringen. Hierdoor ontstonden ook enkele kansen voor RKTVC, maar gelukkig bleven we op de been.

Met de terugkeer van een Raf kregen we weer meer controle over de wedstrijd en kwamen de kansen voor de thuisploeg via Thomas en Raf. Het was uiteindelijk Ali die na een ouderwetse scrimmage de wedstrijd besliste door de 4-1 te scoren. Ayoub scoorde 5-1 en tot slot was het Sven die bij een corner mee naar voren was geslopen die de eindstand op 6-1 bepaalde.

Een grote uitslag voor een uitstekend Den Dungen dat momenteel in een hele goede fase zit. De trainingen beginnen haar vruchten af te werpen want we zien steeds meer dingen terug in de wedstrijden die tijdens de trainingen zijn geoefend. De eerste goal vandaag was daar een treffend voorbeeld van toen Milan met volle overtuiging afwerkte. Nog 2 wedstrijden te gaan nu, allereerst komende dinsdag de inhaalwedstrijd tegen Haaften.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1