•

Den Dungen JO13-1

za 19 jan: Rhode JO13-2 - Den Dungen JO13-1

Om te beginnen iedereen nog een gelukkig, sportief, maar vooral gezond nieuwjaar. In de winterstop hebben we niet stil gezeten, we hebben lekker kunnen zaalvoetballen en zwemmen maar ook de technische staf is aangevuld met een nieuwe oude bekende nl. Willie v Hout. Dan gaan we over naar de wedstrijd van vandaag. De wedstrijd begon op een licht bevroren veld en hierdoor konden we niet goed in ons spel komen. Halverwege de 1e helft kwamen we toch op 0-1 door een goal van Roemer. We gaven niet veel weg en hadden de score voor rust nog kunnen verhogen maar het vizier stond nog niet op scherp. Na rust speelden we in een iets andere opstelling en mede doordat het veld beter bespeelbaar was ging het nu veel beter. De tegenstander werd nu wel onder druk gezet en we kregen nu meer overwicht. Ali maakte met een mooie actie de 0-2 en niet veel later was het Nik die de 0-3 op het niet werkende scorebord liet aantekenen. Het slotakkoord was voor Roemer die de eindstand op 0-4 bracht. Al met al een dik verdiende overwinning en op naar de volgende.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1