•

Den Dungen JO13-1

za 2 feb: Nulandia JO13-1 - Den Dungen JO13-1

Het was vandaag koud en nat maar toch gingen onze kanjers de wei in. In het begin hadden we het zwaar en hadden geluk dat de tegenstander de kansen niet maakte, en zoals het altijd is dan scoort de tegenstander en dat deden we dan ook. Milan ging goed door en schoot met links de 0-1 binnen. Zoals ik al zij was de tegenstander feller en ook beter in het spel en kwamen dan ook verdiend op 1-1 en even later werd het ook nog 2-1. De laatste 10 minuten van de eerste helft kwamen we iets beter in ons spel en kon Nik uit een corner de bal goed binnen schieten 2-2. Rust. We kwamen met goede moed uit de warme kleedkamer maar hadden geluk dat hun grote kleine man tot 2x toe de bal er niet inschoot. Hierna namen we het heft in handen en kwamen dan ook op 2-3 door een goal van Thomas. De 2-4 was een raar doelpunt want een terugspeelbal op de keeper werd gemist, belande op de paal en kwam zo voor de voeten van Roemer die simpel binnentikte. Thomas maakte na een rush de 2-5 en zo wonnen we wel maar het spel kon beter. Een smetje op de overwinning was het uitvallen van Femke, namens iedereen beterschap en een spoedig herstel. Volgende week begint de 2e competitie dus vrijdag vroeg naar bed en geen playstation pret.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1