•

Den Dungen JO13-1

za 16 feb: Den Dungen JO13-1 - BMC JO13-1 (2 - 4)

Na het gelijkspel van vorige week waren we er op gebrand om vandaag te knallen. Met Yannick en Dirk als versterking voor de afwezige begonnen we fel aan deze pot. De eerste kansen waren voor ons maar de keeper van BMC lag 2x in de weg. Helaas was de eerste kans voor BMC meteen raak 0-1. Omdat het lekker weer was gingen de mouwen nog hoger en weer kregen we kansjes maar het was BMC die van afstand raak schoot 0-2. We bleven ervoor knokken en konden dan ook verdient de 1-2 maken door Dirk die een schot met zijn hoofd zo van richting veranderde dat de keeper nu wel kansloos was. We wilden nog voor rust op gelijke hoogte komen maar door wederom een afstandschot stond het 1-3 bij rust. Na rust gingen we er weer vol voor maar doordat we te graag wilden werden we slordig in ons spel. Nik bracht ons wel weer terug in de wedstrijd door met een mooi schot de 2-3 te maken maar verder kwamen we helaas niet. In de laatste minuut werd het voor de eindstand nog 2-4. Jongens en dame de werklust was er probeer wat meer rust in het spel te krijgen dan gaan de kansen er zeker in.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1