•

Den Dungen JO13-1

za 13 apr: Haaften JO13-1 - Den Dungen JO13-1 (5 - 3)

Vandaag mochten we de provinciegrens weer over voor een wedstrijdje tegen Haaften. Het aanvangstijdstip was al later gezet maar voor ons was het nog te vroeg want binnen het kwartier keken we tegen een 3-0 achterstand aan. Hierna werd het iets beter en konden we zowaar een goaltje maken door Nik die een corner goed binnenkopte 3-1. In de rust werd er door de leiding en spelers gezocht naar een oplossing om de wedstrijd naar onze hand te zetten. Ik moet zeggen we hebben na de 4-1 die al vrij snel viel na rust er alles aan gedaan om weer gelijk te komen en met een beetje geluk had dat misschien nog gelukt. Het werd 4-2 door een goal van Milan en even later kwamen we op 4-3 door een mooi schot van Ali. Zoals ik al zei werd er alles aan gedaan maar in de laatste minuut werd het 5-3 en verloren we verdiend. Volgende keer maar vanaf het eerste fluitsignaal beginnen met fel voetballen en niet zo veel klagen over het veld dan winnen we misschien wel.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1