•

Den Dungen JO13-1

za 11 mei: Den Dungen JO13-1 - Teisterbanders JO13-1 (4 - 0)

Na een paar mindere wedstrijden moest er een keer gewonnen worden tegen een lager geklasseerde tegenstander. De opdracht was simpel inzet vanaf het begin en goed overspelen en dat werd er gedaan door onze spelers. Vanaf de start een goed spelend Jo13-1 dat meteen de tegenstander vast zette en de bal lekker rond liet gaan. Na een aantal aanvallen en schoten kon Thomas over de achterlijn lopen en in de korte hoek de verdiende 1-0 maken. We bleven goed spelen en kregen nog voldoende kansen maar lieten het na om de score verder uit te breiden dus gingen we met 1-0 rusten. Na rust stonden we even niet goed en kreeg Teisterbanders een beetje hoop maar al vrij snel pikten we de draad op. Ali maakte de 2-0 na een mooi lopende aanval en hiermee was de tegenstander ook knock out. Gelukkig bleven we wel goed spelen en maakte dan ook de 3-0 door Thomas. Nik die de hele tweede helft op zijn goaltje zat te azen kon deze net voor tijd toch maken en de eindstand op 4-0 brengen. Jongens en meiden een prima wedstrijd met mooi voetbal houdt dit vast.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1