•

Den Dungen JO13-1

za 31 aug: BMC JO13-1 - Den Dungen JO13-1 (2 - 9)

Na vorige week het herindelingstoenooi met wisselend succes te hebben gespeeld stond vandaag de eerste echte wedstrijd op het programma. De temperatuur was goed en zo ook de warming up want we vlogen uit de startblokken. Na al een klein kansje in de 1e minuut was het al raak in de 2e, Roemer kon met een mooi schot de score openen 0-1. We konden dit niet vasthouden en BMC kwam terug in de wedstrijd 1-1 en zelfs op voorsprong 2-1. De teams waren nu aan elkaar gewaagd en er kwamen kansen aan beide kanten en had de VAR moeten ingrijpen voor een penalty? Op slag van rust konden we op gelijke hoogte komen door een goal van Nik 2-2. In de rust de tactiek nog maar een keer besproken en dat heeft zeker geholpen want na rust waren we heer en meester. Na een vrije trap, op 35 meter van Roemer, kreeg de keeper de bal niet onder controle waardoor Yannick er als de kippen bij was om het goede zetje te geven 2-3. We bleven aanvallen en kregen een penalty omdat Tijmen werd neergelegd, Roemer schoot deze feilloos binnen 2-4. Het ging nu hard en door 2 prima goals van Nik stond de teller al op 2-6. We bleven BMC onderdruk houden en mede door het goede verdedigen van onze verdedigers konden we lekker blijven spelen en gaven we niks meer weg. Roemer schoot nog maar een keer raak en ook Daan en Tijmen volgde zijn voorbeeld en werd de stand 2-9. De prima scheidsrechter floot af en wonnen we verdiend van een tegenstander die een klasse hoger staat. Ik wil dit seizoen weer elke week afsluiten met een WWW oftewel Willie's Wekelijkse Wijsheid: Dit is een mooi begin, en zit er nog meer in?

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1