•

Den Dungen JO13-1

za 19 okt: B.V.V. JO13-1 - Den Dungen JO13-1 (0 - 3)

Na een weekje rustig aan gedaan te hebben mochten we vandaag tegen BVV voor de 2e ronde van de KNVB beker. De weergoden zorgden voor wat vertraging in de voorbereiding maar gelukkig mochten en konden we de natte wei in. We begonnen goed en zetten de tegenstander meteen onder druk wat natuurlijk kansen opleverde maar deze werden voorlopig nog niet benut. De eerste helft liep door en gezien de vele mogelijkheden was het wachten op de 0-1 maar BVV kwam er 1x gevaarlijk uit en scoorde meteen. Gelukkig voor ons zag onze VAR dat het net buitenspel was en werd deze niet goed gekeurd. Omdat wij vergaten om ons goede spel te belonen gingen we met de brilstand de kleedkamer in. In de rust even opwarmen en de moed erin houden dat de bal er echt wel een keer in valt. De 2e helft was er maar 1 ploeg die goed voetbalde en kon Willem zijn huiswerk maken. Het was ook de helft van de gemiste kansen, ik zal er een paar beschrijven, mis mis mis mis mis mis en mis. 15 minuten voor tijd kreeg Roemer de bal en schoot deze via een hoofd gelukkig RAAK 0-1. Niet veel later kregen we een uitgelezen kans met een penalty maar u raad het al, weer MIS. We kwamen wel op 0-2 door een mooie goal van Nik en net voor tijd maakte Giedo met een mooie actie de 0-3 waardoor we dik en ook dik verdiend wonnen alleen had de score hoger kunnen en moeten zijn. Mannen en Lorenza prima gevoetbald en we gaan weer door in de beker. WWW: Voor de slapers en de sloddervos volgende keer ben je de KLOS.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1