•

Den Dungen JO13-1

za 26 okt: Den Dungen JO13-1 - DESK JO13-1 (6 - 1)

Na de jaarlijkse fotoshoot en een goede warming up begonnen we tegen Desk. Ze hadden evenveel punten als wij dus moest er gewonnen worden om mee te blijven doen voor een hoge klassering. De start was goed en we kregen meteen een paar goede kansen. Roemer kon met een mooi schot de score openen en niet veel later was het Dirk die na een actie van Giedo de 2-0 maakte. Desk kon niet veel brengen en al was dat zo dan stond de achterhoede goed opgesteld om dat gevaar te doen vervagen. Uit een mooie aanval over links schoot Yannick met buitenkantje rechts tegen de binnenkant van de paal in de handen van de keeper maar even later uit een corner kon Yannick zijn doelpuntje toch meepikken en zo stonden we op een 3-0 voorsprong. Omdat het vrij gemakkelijk ging was er een lollige stemming in de rust en dit duurde tot halverwege de 2e helft toen het 3-1 werd. Hierna gingen we weer voetballen en maakte we wederom 3 doelpunten door Rens 2x en Nik dus 6-1 eindstand. Wederom goede pot van de Dame en Heren van de Jo13-1. WWW: Het wordt weer tijd voor snert dus blijf scherp en alert.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1