•

Den Dungen JO13-1

za 2 nov: Den Dungen JO13-1 - Helvoirt JO13-1 (1 - 0)

Halverwege de competitie moesten we in het spoor blijven van de koploper en dus moest er weer gewonnen worden, en deze keer stond Helvoirt op het menu. Elke week zijn we blij dat de jongens van Jo12-1 ons komen versterken en deze keer was er zelfs een basisplaats voor Daan Goossens. De eerste helft was een prima helft van onze kant en we kregen een paar goede kansen om de score verdient te openen maar de grote keeper van Helvoirt lag in de weg of de bal ging net langs. Net voor rust al een tactische wissel om nog meer power en snelheid voorin te krijgen. Dit resulteerde jammer genoeg nog niet naar de gewenste goal. In de rust de complimenten voor een goede pot maar er waren wel twijfels of we die Sliert van Helvoirt konden passeren. De tactische aanpassing werkte in het begin van de tweede helft goed en na een paar pogingen ging de bal dan toch tegen de touwen. Rens maakte de 1-0 met een prima actie en dito schot. Wat waren we blij en we probeerde de bevrijdende 2e te maken maar helaas deze viel niet. Helvoirt begon steeds meer moed te krijgen en toen de prima spelende Lorenza geblesseerd uitviel kregen ze nog meer hoop. In de laatste 10 minuten was het knokken en overleven want ook de al licht geblesseerde Willem kon niet verder en zo kwam Reserve keeper Peer erin. De toeschouwers hielden hun hart vast toen er een scrimmage was in de 16 maar met vereende krachten en goede reflexen van Peer bleef de 0 op het bord. Zo wonnen we verdient maar toch met moeite en dat is ook een keer fijn. Lo en mannen prima pot en keihard gewerkt om de punten te winnen. Peer Cas en Uitblinker Daan Goossens bedankt. WWW: Winnen met goed voetbal en inzet, geeft veel voldoening en pret.