•

Den Dungen JO13-1

za 7 dec: Den Dungen JO13-1 - OJC ROSMALEN JO13-3 (8 - 0)

Het is wel toevallig want de 2e wedstrijd van dit seizoen was tegen OJC en nu nog 2 te gaan mochten we wederom tegen deze ploeg. De vorige keer werd het 8-0 dus een herhaling zou prettig zijn in de strijd om het kampioenschap. We begonnen goed en zette de tegenstander vast op eigen helft het leek erop dat we hetzelfde zouden doen als vorige week want na 6 minuten was het 1-0 door Roemer. Hierna stokte de machine en duurde het een tijdje tot we met ons wapen "koppende Nik" weer konden scoren uit een corner 2-0. Net voor rust kon zoef zoef Rens weer gas geven, jammer voor hem ging de bal op de paal maar de meegesnelde Dirk kon hem alsnog binnen tikken 3-0. Na rust met weer de nodige jongens van o12-1 gingen we vrolijk verder. Teun met een mooi schot de 4-0 en Dirk de 5-0. OJC probeerde even iets maar Willem was op tijd wakker om de 0 te houden. De 6-0 was van koppende Nik. Het slotakkoord kwam op naam van Teun eerst zorgde hij voor de 7-0 na een mooie aanval van Ruud en Yannick waarna laatstgenoemde de 8-0 scoorde na een 1-2tje met Teun. Lo en mannen weer een degelijke overwinning, helaas won Baardwijk en nu kunnen we hooguit samen kampioen worden als zij nog verliezen. WWW: Je hoeft geen kampioen te worden om een leuk en goed seizoen te hebben en dat hebben we zeker.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1