•

Den Dungen JO13-1

za 18 jan: Rhode JO13-1 - Den Dungen JO13-1

Daar zijn we weer in het jaar 2020 met onze eerste wedstrijd en wel een vriendschappelijke tegen Rhode. We begonnen vandaag met Peer in de goal omdat Willem als Laaf moest figureren in de Efteling. Onder de lekkere maar laagstaande zon tegen speelden we een geweldig eerste kwartier en kregen we vele kansen, waarvan Roemer er 1-tje met links inschoot 0-1. Zoals ik al zei speelden we zeer goed, achterin gaven we niks weg en het middenveld combineerde er lustig op los om de aanval mooie kansen te bieden. Maar de kansen moeten er wel in en als je dat niet doet valt hij dus aan onze kant 1-1. Nu waren we van de leg en net voor rust werd het zelfs 2-1. In de rust besproken dat we er een tandje bij moesten doen en dat gingen we in de 2e helft ook doen. Het was een mooi gevecht op het veld met aan beide kanten veel kansen, Rhode maakte 3-1 en na een mooie aanval kwamen wij weer terug door een goal van Nik 3-2. In de laatste minuten gooiden we alles op de gelijkmaker maar helaas voor ons maakte Rhode hiervan goed gebruik en werd het 5-2. Je ziet dat de kansen er in de 1e klasse in moeten anders doet de tegenstander dat wel, maar het eerste kwartier was zeer goed dus probeer dat langer vast te houden. We gaan vrolijk verder met de WWW: Ik zeg maar zo en ik hou het vol, ondanks het verlies hadden we nog steeds lol.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1