•

Den Dungen JO13-1

za 25 jan: Den Dungen JO13-1 - Nulandia JO13-1

Vandaag nog een oefenpotje voordat volgende week de competitie weer begint. We speelden tegen Nulandia die we ook in de competitie tegen zullen komen dus was het een goede graad meter. Omdat er vandaag veel open dagen waren en een zieke moesten we een beroep doen op een aantal gastspelers nl Cis, Niels, Jens en Ravi. Na een goede warming up (want het was vrij fris) begonnen we goed aan de wedstrijd en binnen 5 minuten kwamen op 1-0 door Giedo, alleen vond de scheids dit niet goed en gaf ons een penalty omdat een speler de bal er in sloeg. Roemer benutte natuurlijk de pingel en was het toch 1-0. Er werd goed druk gezet en de kansjes bleven komen. Wederom was het Roemer die met een mooi schot de verdiende 2-0 liet aanteken. Het leek erop dat we de rust in konden met een mooie voorsprong maar opslag van rust werd het 2-1. De 2e helft begonnen we niet goed, stonden verkeerd en werd er niet goed ingegrepen waardoor het ineens 2-3 stond. Gelukkig voor ons pikten we hierna weer de draad op en werden weer gevaarlijk. Het werd weer gelijk door de 3e van Roemer 3-3. Na een mooie pass van Dirk v H kon Nik ons weer op voorsprong zetten 4-3 en zo wonnen we voor de eerste keer in 2020. Jongens (deze keer geen Dame) je ziet het we mogen in de 1e klasse niet verslappen. Cis, Niels, Jens en Ravi bedankt voor het meedoen. WWW: Als je een goal meer maakt dan de ander, dan win je

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1