•

Den Dungen JO13-1

za 15 feb: sv O.S.S. 1920 JO13-2 - Den Dungen JO13-1 (1 - 3)

vandaag weer een uitwedstrijd tegen oss en ook nog is om 10 uur dat betekenden om half 9 op de club. in het begin van de wedstrijd was dit ook te zien we waren niet helemaal wakker om van sommige situaties gebruik te maken. toch kregen we veel kansen en verdedigend stond het goed mede door ruud die niet op zijn favoriete positie staat maar al twee weken fantastisch staat te voetballen centraal achterin. de kansen waren voor nik, roemer en rens die laatstgenoemde maakte in de 14de minuut de 0-1 door een goede actie en de bal onderkant lat in te schieten een hele mooi goal dus. na de goal gingen we vrijer voetballen en we wonnen meer duels oss kwam eigenlijk niet meer in het spel voor. met goede combinaties in de aanval kwamen we in de 27ste minuut op een 0-2 voorsprong, een hele goede actie van dirk vd heijden die de bal perfect voorgaf waardoor nik de bal zo in kon tikken. vrij snel erna was het rust we bespraken dat we verdedigend het veld kleiner moesten maken en aanvallend sneller de diepte moesten zoeken. vrij snel na rust kwam hier ook een goal uit de goed spelende giedo veroverde de bal en gaf een tikje naar roemer die met een uitstekende bal rens 1 op 1 zetten die de bal koelbloedig de 0-3 tegen de touwen werkten. daarna vielen we weer terug we lieten oss meer hun gang gaan waardoor ze 20 minuten voor tijd de 1-3 inschoten door een goede actie van hun rechtsbuiten. vlak daarna scoorden we nog een goal maar die werd afgekeurd vanwege buitenspel. daarna hebben we de wedstrijd zakelijk uitgespeeld en de overwinning over de streep getrokken. mannen 3 wedstrijden 9 punten een super begin van ons avontuur in de 1ste klasse, woensdag spelen we nog voor de beker in de tweede knockout ronde tegen spoordonk als we die winnen kunnen we met heel veel plezier de carnaval in. top werk mannen!!!!! ps: ravi, alexander en morris bedankt voor het meedoen en ruud nog even wachten tot onze dame terug is dan kun je weer lekker op je eigen positie. groetjes van jullie trotse trainer bjorn en tot woensdag!