•

Den Dungen JO13-1

wo 19 feb: Den Dungen JO13-1 - Spoord. Boys JO13-1G (2 - 0)

Op deze woensdagavond speelden we onze 3e ronde beker wedstrijd tegen Spoordonkse Boys, dit is een ploeg uit de 3e klasse die nog geen wedstrijd verloren had. We wilden de carnaval goed inluiden met een overwinning dus waren we goed gemotiveerd. Na een goede warming up begonnen we toch een beetje afwachtend maar na een paar minuten namen we het heft in handen om dit vervolgens ook niet meer weg te geven. De combinaties liepen lekker en hierdoor kregen we natuurlijk ook kansen. Helaas stond het vizier nog niet op scherp en ging de bal er niet in. Roemer schoot een vrije trap met een mooie curve op de kruising en een goal van Yannick werd afgekeurd vanwege een vermoedelijke handsbal. Net voor rust kwamen we dan toch op een verdiende 1-0, Rens werd weggestuurd door Nik, kapte goed naar binnen en schoot prima binnen. Na rust gingen we vrolijk verder met goed spel en kwamen nu vrij snel op 2-0. Met een mooi wippertje van Nik over de verdediging kwam Roemer vrij voor de keeper en hij faalde gelukkig niet. We kwamen wel/niet op 3-0 maar na beraadt met de grensrechter keurde de scheids weer een goal van ons af. Met Jan, Cas en even later Abdoul van jo12-1 gingen we verder met kansen krijgen en missen. Op het eind kreeg Spoordonk nog een paar kansjes maar Willem Daan Jurre en Dirk v Uden hielden samen met de wederom uitstekend spelende Ruud Giedo en Dirk v Heijden de nul. Zo wonnen we dik en dik verdiend en zijn we weer een ronde verder in de beker. WWW: Fijne Carnaval en Geniet met mate(n).