•

Den Dungen JO13-1

za 7 mrt: Den Dungen JO13-1 - Margriet JO13-2 (2 - 2)

Na de carnaval en een weekendje rust stond vandaag de wedstrijd tegen Margriet op het programma. We wilden vandaag de 4 op een rij halen en begonnen dus met een compleet fitte selectie aangevuld met Daan G en Mees. De wedstrijd begon en we waren meteen fel maar na een paar minuten verspeelden we de bal via de scheids en de spits van Margriet benutte dit cadeautje fraai 0-1. Even waren we van slag maar pikte de draad weer op en gingen we vol in de achtervolging. Zoals al weken kregen we weer genoeg kansen en ook èèn ging er in alleen zag de scheids hem nog op de doellijn liggen. Net voor rust kwamen we dan toch op gelijke hoogte, uit een penalty scoorde Roemer de verdiende gelijkmaker. Na rust begonnen we weer goed en maakte dan ook vrij snel de 2-1. Nik lobte de bal fraai over de uitgelopen keeper. We konden de wedstrijd niet in het bekende slot gooien en kregen het daardoor in de laatste minuten zeer moeilijk. Net voor het eindsignaal gebeurde het dan toch waar we in de bespreking al over hadden gehad, dat als jezelf de kansen niet maakt de bal er dan aan je eigen kant invalt al ging daar misschien wel een overtreding aan vooraf 2-2. Jongens en ook weer Dame jammer maar kijk het positief we zijn nog steeds ongeslagen in de 1e klasse. Daan G en Mees bedankt. WWW: Soms zit het mee en soms zit het tegen.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1