•

Den Dungen JO13-1

za 22 aug: 5 kernentoernooi bij SCG 18 - Den Dungen JO13-1

Na een aantal maanden geen wedstrijd mogen spelen mochten we vandaag wel weer het veld op. Op het programma stond vandaag een vriendschappelijk toernooi tegen BMC en SCG. Na een mooie fietstocht en een warming up kon de eerste wedstrijd tegen BMC beginnen. In het begin waren we nog wat onwennig maar gedurende de eerste helft werden we steeds beter. Bij de rust stonden we dan ook verdiend met 2-0 voor door doelpunten van Teun en Ali na 2 assists van Morris. Na de rust gingen we lekker verder en na de goals van Tijmen en Alexander kon BMC iets terug doen en was de eerste overwinning een feit. De tweede wedstrijd was tegen SCG en ook hier waren we de bovenliggende partij. We kregen de eerste helft best wel goede kansen maar deze wilden er niet in. Na rust kwamen we dan wel op voorsprong want na een schot van Abdul op de kruising kon Jesse hem van dichtbij inschieten. De krachten vloeiden weg uit onze lichamen en net voor tijd kregen we een penalty tegen die de goed keepende Daan helaas net niet kon tegen houden. We probeerde nog wel te winnen maar het zat er niet meer in na bijna 80 minuten voetbal. Hiermee werden we wel 1e van het toernooi dus jongens een prima start. Ik schrijf al jaren verslagen en sluit altijd af met een WWW (willie's wekelijkse wijsheid) dus nu ook WWW: Een goed begin is het halve werk.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1