•

Den Dungen JO13-1

za 29 aug: RPC JO13-1 - Den Dungen JO13-1 (3 - 2)

Na het goed verlopen toernooi vorige week moesten we vandaag voor de beker tegen RPC in Eindhoven. Op papier staat bekerwedstrijd maar we zien het meer als oefenwedstrijden om aan het grote veld te wennen en om te kijken hoe het positiespel hierop moet worden gespeeld. We begonnen goed aan de wedstrijd en na 3 minuten stonden we door een mooi schot van Daan op 0-1. Het feest was ook weer snel voorbij want even later stond het al weer 1-1. Hoe lekker het vorige week liep zo liep het de eerste helft niet we konden de duels niet winnen en waren ook niet zuiver genoeg met het positiespel. Er werd wel hard gewerkt maar we konden niet verhinderen dat we met een 2-1 achterstand de dug-out op konden zoeken. In de rust wat aandachtspuntjes besproken en deze werden de tweede helft ook beter uitgevoerd. Toch hadden we het moeilijk maar doordat we met z'n allen er alles voor deden bleven we in de wedstrijd. Nadat onze keeper Daan een paar goede reddingen had gedaan en de bal op de lat keek kwamen we op gelijke hoogte. Dit doelpunt was een schitterende aanval, Tijmen werd aangespeeld en met een mooie beweging omspeelde hij zijn tegenstander en met een perfect uitgevoerde 1-2 met Teun stond Tijmen vrij voor de goal en maakte hij beheerst de 2-2. Nu was de wedstrijd weer in balans en kwamen er kansen aan beide kanten. De wedstrijd leek ook zo te eindigen maar net voor tijd werd het toch nog 3-2. De uitslag is wel terecht want RPC was wel iets beter maar voor het harde werken hadden we zeker het puntje verdiend. WWW: Wat gebeurt, gebeurt dus niet getreurd.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1