•

Den Dungen JO13-1

za 19 jun: BMC JO13-1 - Den Dungen JO13-1 (2 - 4)

Het seizoen begon met een wedstrijd tegen BMC en eindigt met een wedstrijd tegen BMC. Het was al de vierde keer tegen hun en de stand stond 1-2 dus er moest gewonnen worden. We begonnen met Jesser in de goal van de Jo11-1 en hij deed dit voortreffelijk. De wedstrijd begon en vanaf het begin waren we scherp in de duels en vooral in het afmaken van de kansen. Na 5 min kregen we een vrije trap die mooi in de 16 viel en onze Ties Weghorst was er als de kippen bij om het laatste zetje te geven 0-1. Nog geen minuut later was het alweer raak Alex gooide de bal voor en bij de 2e paal was het Jesse die de 0-2 binnen gleed. We bleven fel en vooral achterin met Kas Mees Ravi en Jan gaven de BMC aanvallers geen kans. Na 12 minuten was het weer raak voor Ties Weghorst na een schot was hij er weer om het laatste zetje te doen 0-3. Even lieten we de teugels wat los en met een zondagsschot werd het 1-3 wat ook de ruststand werd. Even rusten en met de nodige wissels begonnen we aan de 2e helft. Nu waren de ploegen aan elkaar gewaagd met wat kansjes aan beide kanten. Jesser liet zich niet verrassen in de korte hoek en uit een Corner van Tijmen kon Teun met een mooi bekeken kopbal de 1-4 maken. De moe gestreden middenvelders Ali en Morris moesten worden gewisseld. Onder leiding van Kay en Daan bleven we er met z'n allen voor werken maar konden niet verhinderen dat het 2-4 werd. In de laatste minuten kregen we nog een penalty en na veel wikken en wegen mocht Abdu deze nemen maar zijn vizier stond net niet goed waardoor het 2-4 bleef. Jongens een mooie manier om het seizoen zo af te sluiten met een klinkende overwinning. Namens Teun, Levi, Iwan en Willie bedankt voor een raar maar toch leuk en gezellig seizoen. Dan volgt er nu de laatste WWW: Het was een raar seizoen maar blijf genieten van het spelletje in welk team je het ook moet doen.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1