•

Den Dungen JO13-1

za 11 sep: DSC JO13-1 - Den Dungen JO13-1 (3 - 1)

Na een oefenwedstrijdje stond vandaag onze eerste competitiewedstrijd op het programma. Na goed te hebben getraind gingen vol goede moed van start. De eerste 10 minuten ging het nog gelijk op maar hierna werden we wat vaker onder druk gezet en konden we ons hier niet uit voetballen. Een foutje in de opbouw werd dan ook keihard afgestraft 1-0. Opbouwen lukte dus niet maar na een mooie pass van Abel kon Lars alleen op de keeper af, maar hij liep niet recht naar de goal waardoor de hoek te moeilijk werd om te scoren. Mede doordat de ballen slap werden ingespeeld liep DSC uit naar een 3-0 ruststand. In de rust werd er gekozen voor een iets andere tactiek maar er werd ook op gewezen dat het allemaal niet zo lief hoeft. Gelukkig pakte de tactiek goed uit en ook werd er meer gestreden voor de bal. Na 5 minuten in de 2e helft kwam na een aanval de bal voor de voeten van Daan, hij bedacht zich geen moment en schoot van 20 meter de bal via de binnenkant van de kruising raak 3-1. Meteen zag je de overtuiging in de ogen en de rest van de 2e helft was goed. We gaven geen kansen meer weg en kwamen zelf ook meer aan voetballen toe en kregen nog kansjes op meer. Helaas konden we niet meer scoren maar aan de inzet in de 2e helft lag het zeker niet jammer van de 1e helft. Je ziet het jongens met meer inzet kom je al verder. WWW: Al gaat het voetballen nog niet zo goed met veel inzet maak je dit wel weer goed.