•

Den Dungen JO13-1

za 13 nov: Blauw Geel'38/JUMBO JO13-3 - Den Dungen JO13-1 (1 - 7)

Omdat we maar net genoeg man hadden moesten we nog even wat regelen om Mo weer mee te kunnen nemen naar het grote sportpark van Blauw Geel in Veghel. Nu we in een klasse lager spelen krijgen we ook een keer andere tegenstanders dan de gebruikelijke SCG en BMC of zoiets en dat is ook een keer leuk. Na een redelijke warming up begonnen we toch goed aan de wedstrijd. We kwamen al vrij snel op 0-1 door Mo die na een mooie kaats van Lucas de bal beheerst langs de keeper schoof. Hierna kregen we een paar corners tegen die soms met wat kunst en vliegwerk uit de goal werden gehouden. Halverwege de eerste helft maakte Mo de 0-2 en hierna ging het even snel met de goals. Lars zag dat de keeper niet goed in zijn goal stond en schoot van 25m in het open goal 0-3. Na een pass van de goed spelende Maarten kon Mo zijn 3e en onze 4e maken 0-4. Net voor rust maakte Keano na eerst de paal geraakt te hebben de 0-5 uit een corner van Lars. In de rust natuurlijk blije gezichten want het ging lekker en we stonden ver voor dus na rust lekker door spelen en de score uitbreiden. Bij de tegenstander was in de rust denk ik harde woorden gevallen want ze kwamen zeer fel uit de kleedkamer. Het ging nu wat gelijk op met kansjes aan beide kanten maar Gijs wilde zijn doel schoon houden wat helaas niet lukte want het werd 1-5 halverwege de 2e helft. We waren meteen weer wakker en gingen op jacht naar meer goals. Nick zijn schot werd nog net tegen gehouden maar even later kon Lucas de 1-6 binnen schieten. Wiebe was de laatste weken geblesseerd en werkte hard aan zijn rentree wat vandaag dus gebeurde. Met 10 tegen 10 kon Mo na een verre uittrap van Gijs de eindstand op 1-7 brengen door de bal mooi onderkant lat te schieten. Jongens prima overwinning en nu gaan we werken aan nog beter spel. WWW: Voetbal is oorlog, maar niet op zo'n manier toch.