•

Den Dungen JO13-1

za 20 nov: Den Dungen JO13-1 - DAW Schaijk JO13-2JM (6 - 0)

Door coronamaatregels mocht er geen publiek langs de lijn staan maar gelukkig waren er wel een paar supporters die door het hek heen wilden kijken naar de verrichtingen van ons. We speelden tegen de nummer laatst en konden lekker spelen de eerste helft omdat we veel ruimte en tijd kregen. Het scorebord stond aan en na 2 minuten kon deze al vermelden dat het 1-0 was geworden door Keano na een pass van Thom. Achterin hadden we niet veel te doen maar Stan moest toch een bal net voor de lijn weghalen. Het duurde toch tot halverwege de eerste helft dat we ons overwicht weer konden vergroten. Een corner van Nick werd van dichtbij binnengetikt door Keano 2-0. Hierna was de ban gebroken en konden we lekker verder spelen. De mooiste aanval van het seizoen begon bij Gijs en via de verdediging en middenveld kon Keano zijn hattrick maken 3-0. Net voor rust een kopie van de 2-0 dus gingen we rusten met een 4-0 stand. Thomas had in de rust iets beloofd en Keano maakte vrij snel de 5-0. Hierna gingen we niet beter spelen en liepen ook steeds verkeerd of stonden buitenspel. De achterhoede onder leiding van Gijs hield voor het eerst de 0 en Keano schoot nog zijn 2e hattrick binnen waardoor we met 6-0 wonnen. Jongens de 1e was goed maar de 2e was niet goed wat de komende 3 wedstrijden wel moet wil je 1e worden. WWW: Iets beloven in de rust is een mooi gebaar, maar daarna gek wisselen is dus geen etenswaar.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1