•

Den Dungen JO13-1

za 2 apr: Nulandia JO13-1 - Den Dungen JO13-1 (2 - 3)

We hadden onze zwembroek meegenomen maar we hadden geluk want het veld was Nuland waar we moesten spelen. Een goede warming up kan de voorbode zijn voor een mooie pot en dat werd het ook. De wedstrijd begon en we kwamen zeer goed uit de startblokken. Maarten stuurde Mo weg die met een droge punter ons al in de 1e minuut op voorsprong bracht 0-1. Gesteund door deze opsteker groeide er een team dat voor elkaar ging werken. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en er kwamen kansjes aan beide kanten. Het venijn zat hem tegen de rust want na een pass van Keano dolde Mo in de 16 de tegenstander en punterde de 0-2 binnen. Dit was nog niet het slot akkoord want uit een corner van Lars kon nu Keano de 0-3 binnen punteren. Met deze stand gingen we voldaan na de kleedkamer. We waren blij maar ook wisten we dat we er nog niet waren want nu kregen wij de koude wind tegen. De tweede helft werd een mooi gevecht tussen beide ploegen. Na 5 min werd het 1-3 en halverwege de helft 2-3. Wij hadden pech toen Lars er 2x door was maar 1x zijn schot net langs ging en de andere keer hij neergelegd werd door de keeper. Iedereen werkte hard maar vooral ons middenveld verdiende vandaag een dikke pluim (Nick Abel Thom en Lucas). Vandaag speelden we echt als een team en hierdoor konden we deze dik verdiende overwinning over de streep trekken. Jongens dit was TOP nu de komende weken zo blijven spelen. WWW: Het verbaasd me en ik vindt het gek, warm lopen in een dikke jas in plaats van een trainingsjack.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1