•

Den Dungen JO13-1

za 21 mei: Boxtel JO13-1 - Den Dungen JO13-1 (8 - 0)

Vandaag de laatste pot van het seizoen. Geen tactische bespreking maar eentje van klap er maar eens lekker op en de drie punten gaan met ons mee. De wedstrijd begon maar er was weinig van te merken wat de leiding wilde. We kwamen steeds te laat en lieten ons het kaas van het brood eten. De ruststand was dan ook 4-0. In de rust nogmaals laten merken dat er altijd inzet moet zijn en dit moet echt met zijn allen. De tweede helft was beter maar niet veel en ook nu vielen er 4 goals aan onze kant. De eindstand was dan ook voor de niet tellers onder ons 8-0. Zo eindigde het seizoen met een grote winterjas. Terugkijkend op het seizoen ging het op en neer, soms goede maar ook slechte wedstrijden. Al met al zijn we zeker wel beter geworden en daar draait het wel om. We hebben nog een thuistoernooi en natuurlijk het pupillenkamp dus kunnen we nog even lekker ballen. Jongens, Ouders trainers en leiders namens de vaste reporter bedankt voor een mooi seizoen en ik sluit af met de laatste WWW: Soms staat het stoplicht op rood soms op groen, maar we werden wel een keer KAMPIOEN.