•

Den Dungen JO13-2

za 30 sep: Wilhelmina JO13-4 - Den Dungen JO13-2 (1 - 4)

Op deze druilige zaterdagmorgen moesten we naar Wilhelmina om daar onze 2e competitie wedstrijd te spelen. Jammer genoeg zijn we nog niet compleet, Jens was wel weer fit maar Jelle en Gijs zitten in de lappenmand en met de afmelding van Randie moesten we weer een tweetal spelers huren. Kriek en Ruud zorgden ervoor dat we toch met 13 spelers aan de start stonden. In het begin van de wedstrijd waren beide ploegen een beetje aan het aftasten maar na een minuut of 5 werden we wat beter. Na een paar kleine kansjes van Freek en Noe kwamen we toch op een voorsprong. Timo kon na een corner van Koen de 0-1 binnen tikken. Het spel ging mooi op en neer en Kriek moest een paar keer redden maar het leek erop dat het 0-1 bleef tot de rust. Helaas was er wat blessuretijd en kon Wilhelmina toch nog voor rust scoren 1-1. We bleven in de regen staan om de tactische bespreking te horen en dat hielp in het begin van de 2e helft. Nu waren we de bovenliggende ploeg en maakte de ene aanval na de andere. Na een mooie aanval over rechts schoot Timo de bal voor en onder druk van Freek schoot een speler van Wilhelmina de bal in eigen goal 1-2. Niet veel later was het weer Timo die het net vond en stonden we verdiend op 1-3. Achterin onder leiding van onze aanvoerder Willem hielden Bo, Wouter en Jens de tegenstanders op afstand van ons goal zodat Kriek niet veel meer te doen had. Als de tegenstander dan toch een keer er door kwam stonden ze buitenspel en vlagde onze reserve assistent Ramon. We kregen nog een paar goede kansen waarvan een schot van Devin maar net langs ging. In de laatste 10 minuten kreeg Ruud het op zijn heupen na een paar mooie acties werd hij door Jur weggestuurd en scoorde hij beheerst de 1-4, en na een combinatie met Lucas speelde hij de bal mooi langs de keeper maar Koen die meegelopen was maar in buitenspel positie stond schoot hem nog over de lijn dus telde deze niet. Jongens prima inzet, probeer zo door te gaan. WWW: Samen werken en geconcentreerd zijn = 2x winnen oh wat is dat fijn.

za 20 apr 11.45u Nivo Sparta JO13-2 - Den Dungen JO13-2
wo 8 mei 19.00u Den Dungen JO13-2 - Hedel JO13-1
za 11 mei 11.00u ST Alem/RKVSC/Heerewaarden JO13-1 - Den Dungen JO13-2