•

Den Dungen JO13-2

za 7 okt: Den Dungen JO13-2 - OJC ROSMALEN JO13-10 (0 - 1)

Na 2 goede overwinningen wilden we vandaag die reeks voortzetten. We blijven nog steeds incompleet door blessures en afzeggingen maar konden vandaag toch een nieuwe aanwinst aan ons team toevoegen namelijk Niklas en samen met Sem en Dirk als gastspelers kwamen we op 14 jongens uit. We kwamen als een raket uit de startblokken en binnen 10 minuten hadden we met 3-0 voor kunnen staan maar helaas misten we deze kansen. OJC putte daar moed uit en kreeg daarna ook een paar kansjes. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en er ontstond een spannend gevecht. Net als vorige week zat de tegenslag op slag van rust, een spaarzaam foutje achterin en het stond 0-1. In de rust weer de neuzen dezelfde kant op proberen te zetten en dat we vooral in positie moesten blijven spelen. Na rust hadden we de wind op de neus en hadden we het moeilijk. OJC hield de druk erop en Randie hield ons in de race. De laatste 10 minuten waren weer voor ons en kregen we een paar goede kansen op de verdiende gelijkmaker. Wouter was er nog het dichtst bij maar zijn inzet werd van de lijn gehaald. We gaven alles en toen de scheids floot voor het einde van de wedstrijd waren we zeer teleurgesteld. Jongens goed gewerkt, het spel kan en moet beter maar dat gaat wel goed komen met zo'n goede inzet die jullie vandaag hebben laten zien. WWW: Als het Ned. elftal had gekeken naar jullie inzet en spel, haalde ze het WK wel.

za 6 apr 10.30u Emplina JO13-2 - Den Dungen JO13-2
za 13 apr 11.30u Den Dungen JO13-2 - VOAB JO13-4