•

Den Dungen JO13-2

za 10 mrt: RKDVC JO13-4 - Den Dungen JO13-2 (3 - 0)

Eindelijk mochten we weer eens een wedstrijdje spelen. Na een aantal afgelaste wedstrijden gingen we vandaag van start met de voorjaarscompetitie. De afspraak was om vanaf het begin er mee op te klappen maar na iets meer dan een minuut stonden we al weer achter met 1-0. Dit gebeurt ons te vaak en dit moet er echt uit jongens. We pikten daarna wel weer de draad op en kreeg Niklas de kans op de gelijkmaker maar de keeper lag in de weg. halverwege de 1e helft kon Jop nog met een goede reactie de 2-0 voorkomen maar even later was hij net te laat en stond het toch 2-0. De koppen gingen bij de meeste naar beneden en hierdoor stond het dan ook 3-0 bij rust. Ik weet niet of het door de speech kwam maar in de 2e helft zagen we een ander Jo13-2 dan in de eerste. Er werd door iedereen gestreden voor de bal en we kregen ook nog 2 grote kansen op een goal maar ook Noe vond de keeper op zijn weg. Doordat iedereen de 2e helft gestreden had gingen we toch met een goed gevoel van het veld omdat we nu zagen dat we het wel kunnen, alleen moeten we dit de hele wedstrijd doen en in ieder geval zo beginnen aan de wedstrijd. We doen het niet vaak maar de spelers waren het allemaal over eens dat vandaag de man vd wedstrijd LUCAS was. WWW: Als iedereen er voor gaat, dan komt ook het resultaat.

za 20 apr 11.45u Nivo Sparta JO13-2 - Den Dungen JO13-2
wo 8 mei 19.00u Den Dungen JO13-2 - Hedel JO13-1
za 11 mei 11.00u ST Alem/RKVSC/Heerewaarden JO13-1 - Den Dungen JO13-2