•

Den Dungen JO13-2

za 26 mei: Den Dungen JO13-2 - Zwaluw VFC JO13-6 (1 - 5)

Het was me ontschoten maar hierbij nog het verslag van deze pot. Deze tegenstander had ons in de eerste competitie afgedroogd dus was het een mooi moment om te kijken of we beter zijn geworden. We begonnen goed en op elke positie stond een gedreven persoon die er alles aan deed voor een goed resultaat. Helaas moesten we toch met een 0-2 ruststand de kleedkamers in. Na rust een goed spelend Den Dungen dat een paar goede kansen kreeg op de aansluitingstreffer. Na een minuutje of 10 kregen we loon na werken en kon Noë de 1-2 maken. We kregen vleugels en de gelijkmaker hing in de lucht maar na een counter werd het 1-3. We probeerden weer in de wedstrijd te komen maar de krachten werden minder en werd het jammer genoeg nog 1-5. Hoewel de score anders doet geloven was dit èèn van onze betere wedstrijden. Jongens goed gewerkt en gespeeld volgende week nog een potje en hopelijk stijgen we nog een plaatsje. WWW: Het is maar dat je het weet het was vandaag vreselijk heet.

za 20 apr 11.45u Nivo Sparta JO13-2 - Den Dungen JO13-2
wo 8 mei 19.00u Den Dungen JO13-2 - Hedel JO13-1
za 11 mei 11.00u ST Alem/RKVSC/Heerewaarden JO13-1 - Den Dungen JO13-2