•

Den Dungen JO13-2

za 2 jun: Den Dungen JO13-2 - DSC JO13-3 (5 - 0)

Vandaag de laatste pot van het seizoen en die van Willie als trainer/coach, dus moesten we het mooi afsluiten. Vandaag hadden we ook de primeur want voor het eerst speelden de gebroeders van der Heijden in hetzelfde team en dus stond er een trotse Opa langs de lijn. Dan de wedstrijd we speelden goed waren fel en hielden DSC onder druk. Het kon dus ook niet lang duren voordat we op 1-0 konden komen, Ruud omzeilde de buitenspel waarna hij in de 16 werd neergelegd dus een penalty. Timo mocht het karwei klaren en deed dit ook goed 1-0. Hierna probeerde DSC terug in de wedstrijd te komen maar onze achterhoede en keeper Randie gaven geen krimp. Hierna was het de minuutjes van Jur want hij scoorde binnen een paar minuten met de wondersloffen van Freek en met het hoofd de 2-0 en 3-0. Wat ik nu ga vertellen staat waarschijnlijk morgen in de krant want onze kleine Devin wordt groter en dat heeft de tegenstander gemerkt, we kunnen nu noteren 1 bewuste overtreding van Devin. Rust. In de rust tevreden kopjes zowel van de spelers als de leiders. Na rust was het een vertoning van macht. Randie heeft mooi zijn huiswerk kunnen maken en we kregen vele kansen om de score nog hoger op te laten lopen. Timo maakte van dichtbij de 4-0 en Koen schoot de 5-0 binnen. Ook gastspeler Dirk scoorde maar deed dit net in buitenspelpositie dus helaas telde deze niet. Meer goals zaten er niet in maar we hebben toch laten zien dat er wel vooruitgang in zat dit seizoen. Ruud en Dirk bedankt voor het meedoen. Jongens het was een seizoen met ups en downs maar al met al een leuk seizoen en namens Ronnie Antoine en Willie bedankt. Dan volgt nu mijn laatste WWW: Het waren 28 mooie jaren maar nu moeten jullie het zonder mij zien te klaren.

wo 8 mei 19.00u Den Dungen JO13-2 - Hedel JO13-1
za 11 mei 11.00u ST Alem/RKVSC/Heerewaarden JO13-1 - Den Dungen JO13-2
za 18 mei 11.30u Den Dungen JO13-2 - DBN'22 JO13-1