•

Den Dungen JO13-2

za 13 okt: SV BLC JO13-3 - Den Dungen JO13-2 (1 - 5)

Vandaag stond er een echte test op het programma. Na de klinkende overwinningen van de afgelopen weken; was het nu de beurt aan BLC jo13-3 om ons de punten mee naar Den Dungen te laten nemen. Op papier zou dit een moeilijke party moeten worden,want ook BLC had al de nodige puntjes bij elkaar gesprokkeld. Eenmaal aan de gang bleken zij dan ook een betere tegenstander te zijn dan waar we tot nu toe tegen hebben gespeeld! Ondanks de gelijk op gaande partij,waren wij wel meer in balbezit en probeerden we met goed combinatie spel kansen te creëren. Helaas stranden deze pogingen vaak in de eindfase, zodat we een andere tactiek moesten toe passen. Na pakweg een kwartiertje gingen we over op het benutten van de snelheid van DIRK en NICLAS. Snel daarna stond het dan ook 0-1 voor ons door DIRK. Dit via een goede voorzet van NICLAS. Eindelijk hadden we door hoe we de verdediging van BLC konden slechten,en DIRK kreeg het vanaf dat moment op zijn heupen. Al snel daarna volgde de 0-2. Wederom door DIRK, ditmaal door een goede steekpass van YANNICK. Ook NICLAS kreeg op dat moment een groot aantal kansen om te scoren, maar helaas strandde hij steeds op de keeper. (hij had zijn vizier niet helemaal scherp staan). Ondanks dat bleven we druk houden,en was het wachten op de volgende goal. Zoals gezegd,was DIRK niet te houden en kon hij door een passeerbeweging de keeper voor de derde keer verschalken..0-3 (hattrick). Alles ging van het leien dakje, ondanks dat BLC ook een aantal goede kansen kreeg. Maar door goed te verdedigen en te keepen, werden deze vakkundig onschadelijk gemaakt. Op slag van rust gingen we toch nog met een 0-4 voorsprong aan de thee. Mede door zeer goed storend werk van NICLAS kon DIRK zijn virde binnen tikken......

De stemming zat er goed in tijdens de rust, en er werd afgesproken dat we vooral zo door moesten gaan. Maar tussen zeggen en doen zit wel een groot verschil. Eenmaal terug op het veld leek het wel of dat we ineens waren bevangen door de hitte en angst... Er lukte bijna niets meer??? Daardoor nam BLC al snel de overhand, en moesten wij alle zeilen bij zetten. Zij creëerden een aantal goede kansen waar we geen antwoord op hadden!!! Er werd een goal afgekeurd wegens buitenspel,een paar afstandsschoten die rakelings naast en over gingen en met klap op de vuurpijl, had KOEN geluk dat er een bal op de paal belande die onder hem door ging... Al met al bleef de stand gehandhaafd en waren wij het die tegen de verhouding in de 0-5 op het bord brachten. Het word eentonig, maar weer door.......DIRK. Ditmaal door een goede uittrap van KOEN richting RANDY,en die kon hem direct meegeven aan DIRK. Na al dat billen knijpen in de tweede helft,was op dat moment de buit binnen en werd er zowaar ontspannen gevoetbald. Met het naderen van het einde kon BLC nog wel de eer redden door er 1-5 van te maken,maar dat was dan ook tevens de einduitslag...

HEREN: een puike eerste helft, maar een BEDUIDEND mindere tweede??? Blijf de GEHELE wedstrijd GEFOCUST! En denk niet na 30 minuten,we zijn er al. Er gaan nog wedstrijden volgen waarbij die vlieger niet opgaat??? Mede daardoor kunnen wij deze partij niet hoger waarderen dan een: 6+... BLIJF ER VOOR GAAN.
Groeten: Antoine en Ronnie.

wo 8 mei 19.00u Den Dungen JO13-2 - Hedel JO13-1
za 11 mei 11.00u ST Alem/RKVSC/Heerewaarden JO13-1 - Den Dungen JO13-2
za 18 mei 11.30u Den Dungen JO13-2 - DBN'22 JO13-1