•

Den Dungen JO13-2

za 10 nov: OJC ROSMALEN JO13-6 - Den Dungen JO13-2 (1 - 3)

Afgelopen zaterdag gaat bij ons de boeken in als zieke zaterdag. Na eerst op vrijdag al een afmelding van Yannick, bleek zaterdagochtend dat wij het ook zonder Lucas en Gijs moesten gaan fixen. 12 spelers leek de technische staf wat aan de krappe kant dus moest er extra talent worden gescout. Nadat wij de selecties van Barcelona en Chelsea te licht hadden bevonden, kwamen wij uit bij de Jo12-1 van Den Dungen. Ons oog was gevallen op de talenten Giedo en Jurre en zij werden de uitverkorenen om mee het zaakje te gaan klaren in en tegen Ojc.

De wedstrijd begon en ineens merkten we op dat er een jonge God met haar langs de lijn stond te vlaggen (Maikel bedankt voor de inzet). Met al deze nieuwe krachten was het wel wennen en de wedstrijd begon dan ook niet sterk vanaf onze kant. Toch schoot na tien minuten de bal uit een kluts richting de goal van de tegenstander en zette Noé het op een lopen, hij omspeelde de keeper en maakte de 0-1. Het bleef echter onrustig en al snel was daar de gelijkmaker van Ojc. Wat er daarna de eerste helft allemaal gebeurde zullen we maar snel vergeten, maar gelukkig konden met een goede inzet de stand wel gelijk houden (Devin de volgende keer iets meer op de bal en minder op de man).

De tweede helft een veel beter Den Dungen! Er werd weer gevoetbald en vlak voordat hij het veld moest verlaten dacht Jur toch nog even zijn visitekaartje achter te laten. Hij draaide een corner prachtig binnen 1-2! Na deze goal was het alleen maar genieten geblazen. De ene prachtige actie na de andere, dit alles resulteerde dan ook in de 1-3 van ons supertalent Giedo!

Al met al een prima wedstrijd, goed hersteld na een mindere eerste helft en de punten verdiend mee naar Den Dungen genomen. Toch moeten we blijven streven naar de groei die dit team nog in zich heeft en krijgen jullie van mij vandaag een 7.5