•

Den Dungen 1

zo 24 feb: CHC 1 - Den Dungen 1 (4 - 1)

Koploper CHC troeft dit seizoen al zijn tegenstanders af. Den Dungen moest er ook in de terugwedstrijd in Den Bosch aan geloven: 4-1.

Het Bossche CHC is de gedoodverfde kampioenskandidaat in de vierde klasse D. Het hoeft zelfs niet altijd op de toppen van zijn kunnen te presteren om de volle buit binnen te halen. Want ook al loopt het team niet altijd als een geoliede machine er is altijd wel één man die het verschil maakt en dat is Younes Hadouir. Ook tegen Den Dungen was dat zo. Deze technisch begaafde goaltjesdief vijzelde met drie goals zijn indrukwekkende doelpuntentotaal op tot bijna dertig. En dan zijn we pas net over de helft van de competitie.
Den Dungen had zich goed ingesteld op de sterke tegenstander. Tot aanvallen kwam men zelf nauwelijks toe, maar met het ontregelen van het spel van CHC zat het wel goed. Om dat zonder fouten vol te blijven houden, valt echter niet mee tegen ploegen van dit kaliber. Na ruim een half uur spelen dwongen de Bosschenaren dan ook een strafschop en een eigen goal af en gingen met 2-0 rusten.

Na rust bood Den Dungen opnieuw goed partij, maar kon niet echt doordringen tot in het strafschopgebied van CHC. De inzet bleef volop aanwezig, maar grote kansen om de aansluitingstreffer te creëren bleven uit. De thuisploeg nam even gas terug om vervolgens halverwege de tweede helft via haar topscoorder weer twee keer toe te slaan: 4-0. In de laatste minuut mocht Jeffrey Sterks uit een strafschop de eer redden met een verdiende tegentreffer: 4-1.